Rólunk

Bella

Bella vagyok, 31 éves, recruiter, gasztroblogger és még sokminden más. Férjemmel Hollandiában telepedtünk le, de gyökereinktől nem szerettünk volna elszakadni. Mivel én zalai vagyok, férjem soproni, a két megye közt szerettünk volna találni egy oázist, ahol nyugodt heteket tölthetünk el szeretteink körében. így találtunk rá Csánigra, és döntöttük el, hogy otthonunkat megosztjuk másokkal is. A lakberendezés és a kert teljes mértékben az én ízlésem tükrözi.

András

Andrásnak hívnak, 33 éves vagyok, és én is HR területen dolgozom.

Mikor először láttuk meg a házunk hirdetését, a kandalló és a kert egyből megfogott minket. Megkértük a családunkat, hogy nézzék meg az ingatlant a nevünkben, és mondják el a véleményüket. Mikor a visszajelzés pozitív volt, azonnal hazautaztunk, hogy személyesen is lássuk és döntést hozhassunk, megvesszük-e. A helyszínen beleszerettünk, és a többi történelem... egy hosszabb felújítást követően 2021 februárjában készült el a nyaraló, és hosszas tanakodást követően megegyeztünk, hogy szeretnénk kiadni. Egy egyedi és nyugodt, relaxációra alkalmas környezetet alakítottunk ki, ahol mindenki nyugodtan feltöltődhet. A kis kádárkockánk új életet kapott, és most izgatottan várjuk vendégeinket.

És hogy miért Rókavár?

Nagyon sokat gondolkoztunk, hogyan nevezzük el a vendégházunkat, de egyiket sem éreztük az övének. Mikor először ott voltunk, fél füllel hallottuk, hogy azt mondják, van egy rókavár is a közelben, de ennek nem tulajdonítottunk különösebb jelenséget. Egészen addig a napig nem, míg felújítónk el nem küldött egy képet, amin egy fiatal róka a tetőnkön napozva élvezi a téli nap bágyadt sugarait. Ez el is döntötte a kérdést - legyen a neve Rókavár!